Láká vás venkovní grilování? Poradíme vám jeden slevový kód

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Užíváte si venkovní grilování na každé akci, kterou s vašimi přáteli navštívíte, ale svůj gril ještě nemáte? Je na čase zapřemýšlet, jestli letos už není ten pravý čas si jeden objednat taky a ještě k tomu s příjemnou letní slevou díky kupónu, který pro vás máme. Kromě grilů se v tomto článku dočtete i o udírnách a jako bonus tu máme něco, co potěší každého vášnivého kuchaře.

barbeque-2021-09-04-15-03-34-utc.jpg

Udělejte grilovací párty u vás doma

Nemusí jít však nutně jen o párty, která je s grilováním často spojená. Připravit si lahodné masíčko v marinádě můžete i jen tak s rodinou či partnerem a můžete si tak užít tento gurmánský zážitek bez zbytečného ruchu kolem. Navíc jsme právě zjistili, jak si můžete gril koupit se slevou! Narazili jsme totiž na 5% kód, který platí v eshopu GrilyKrby a díky němuž si svůj gril odnesete s pár stovkami či dokonce tisíci korun navíc, které vám díky slevě zůstanou v peněžence.

A co třeba koupit si udírnu?

Uzené a grilované maso je rozdíl a řekli bychom, že udírny jsou něco méně obvyklého. Dnes si však již můžete pořídit moderní udírnu, která není složitá na užívání ani náročná na údržbu a dopřávat si tak maso či ryby v této nezvyklé, chutné úpravě. Udírny se prodávají buď kovové (často z nerezu) nebo dřevěné. Kov však neabsorbuje pach masa ani kouře, je jednodušší se o něj starat a je také hygieničtější. A na kolik vás taková udírna vyjde? Ceny na GrilyKrby.cz začínají již na 10990 Kč a pořádné, kvalitní udírny vás vyjdou na něco mezi 20 a 30 tisíci. Nezapomeňte však na to, že i na udírny platí již zmíněný 5% slevový kód.

handsome-young-man-with-apron-frying-vegetables-2021-08-29-11-19-02-utc.jpg

Potěšení pro toho, kdo rád vaří

V nabídce tohoto eshopu jsou však ještě další produkty, které by se vám mohly hodit. Vášniví kuchaři ocení třeba takové kvalitní litinové pánve a hrnce americké značky Lodge. A proč zrovna litina? Narozdíl od upravovaných povrchů vyniká masivní litina svojí dlouhou životností a vydrží vám třeba i do konce života. Ani časté používání nezhorší její unikátní vlastnosti - naopak vám bude sloužit ještě déle. Litinové nádobí značky Lodge navíc můžete kromě plynových a elektrických sporáků používat i na indukčních a keramických varných deskách a dokonce i v troubě, na grilu či na otevřeném ohni! A jistě nemusíme připomínat, že i zde platí náš 5% kupón, díky kterému příjemně ušetříte.

Vydáno: 30.6.2022