Kupte si tento víkend elektroniku výhodněji!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Chcete si koupit nové elektro a nevíte, kde jsou tento víkend nejlepší letní slevy? Doporučujeme vám, abyste zabrousili do Okay, kde to teď opravdu žije. Slevy na různorodé elektro nás zde neminou a my se podíváme, na co všechno se budou vztahovat a kolika procent dosahují.

cropped-view-of-man-in-modern-living-room-cleaning-2021-08-31-02-07-26-utc.jpg

Krásných 20% sleva!

Toto zvýhodnění je podmíněno uplatněním slevového kódu, který zde samozřejmě najdete a můžete ho směle použít. A na co se vztahuje? Platí na značku Eta, která vyrábí mnoho různých druhů malých i větších domácích spotřebičů. Koupit si od ní můžete třeba rychlovarnou konvici, mixéry, topinkovače, ale i kávovary či vysavače. Sleva tak není zaměřená pouze na konkrétní zboží, ale vyberete si ze všeho možného. Neváhejte a alespoň se podívejte, na co všechno tu narazíte!

Pravý čas pořídit si nový notebook

Vás starý počítač už je pomalý a ke své práci či zábavě už dávno chcete nový? Tak už na nic nečekejte a kupte si jeden z těchto výkonných strojů, které vás odmění rychlostí, tichým chodem, nízkou hmotností i pěkným designem. Všechny totiž pořídíte s naším kupónem o moc pěkných 10% levněji! Tak proč si nekoupit nový počítač právě teď a neušetřit tisícovku či dva? Platí do této neděle.

portrait-of-woman-in-hat-with-laptop-talking-on-vi-2022-01-19-20-35-29-utc.jpg

Větší televize za menší cenu

Okay chce podpořit prodej velkých televizí nad 120 cm v úhlopříčce a je jasné, jak to udělá. Nastaví na tyto produkty slevu a zanedlouho začnou rychle mizet ze skladu. To se děje právě teď, kdy je na všechny tyto televize sleva 10%, a to i na již zlevněné! Zlevnit si zboží ještě podruhé, to se jen tak nevidí a byl by hřích toho nevyužít. Tak honem, dokud nejsou vyprodané.

Vydáno: 29.7.2022