Kde nakoupit nábytek se slevou a tip na závěr

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Nábytek potřebuje mít doma úplně každý, ale ne všichni se spokojí se staršími kousky, které třeba neladí ke zbytku domácnosti či pokoje. Nějaký se také může poškodit v důsledku stěhování, nebo vám ho počmárají vaše milovaná dítka. A tak třeba právě teď může být dobrý čas pro koupi nového nábytku a vybavení do domácnosti, které jistě potěší vaše oko a splní svůj účel.

Slevové kódy v Jeně

Jena nábytek právě nabízí celou sadu kupónů, u kterých si přijdete na své, ať už máte rozpočet jakýkoliv. Pokud nakoupíte nad 5000 Kč, můžete využít kód na 500 Kč slevu a když objednávka přesáhne hodnotu 10000 Kč, je tu i kód na 1000 Kč dolů! Ušetřit tisícovku přece chcete, tak proč této nabídky nevyužít, když máte tu možnost. Navíc až do 10. října je zde akce "Podzimní úklid skladů", díky níž můžete v sortimentu Jeny objevit kousky, které jsou zlevněné až o 52%.

Víte, který obchod vrací DPH?

V tomto e-shopu si až do 3. října přijdete na slevu 17,36%. Tato částka se rovná hodnotě DPH, která z legislativních důvodů nemůže být oficiálně stržena z ceny a obchod tak nabízí slevu ve stejné výši. A o který obchod tedy jde? Jedná se o XXXLutz a navíc se tu můžete těšit také na další slevy. Třeba takových 10% na vybrané značky CarryHome, Ti'me a Home'in.

Další kód a bonus na závěr

Škola už začala, ale DekorHome myslí i na opozdilce. Pokud jste ještě neměli čas na nákup psacího stolu pro své dítě, tak nyní byste se k tomu již dokopat mohli. Pomůže vám totiž kupón, díky kterému právě z psacích stolů jednoduše zmizí 10% jejich ceny. Nejedná se pouze o psací stoly, ale jsou to i PC stoly a další. Však se sami podívejte na nabídku a prozkoumejte, co DekorHome nabízí.

A ten zmiňovaný tip? Do každé domácnosti a obzvlášť na stůl, se přece hodí krásná lampa. A taková vám může padnout do oka třeba v eshopu Svetla24, kde svítidel najdete stovky, ne-li tisíce. Navíc s kódem až 10% pro svítidla stylu hygge bude pro vás nakupování ještě o něco snazší. Najdete tu i další světla - závěsná, stropní či venkovní. Tak už se odhodláte k nákupu? :-)

Vydáno: 23.9.2021