Kde koupit nejvýhodněji přenosné bluetooth reproduktory?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Je to prostě paráda. Vezmete si je s sebou ven, na chatu, do přírody a také v bytě mají své využití a nemusíte se tak vázat při poslechu hudby jen na jednu místnost. Řeč je o přenosných reproduktorech, které si jednoduše připojíte pomocí bluetooth k mobilu či počítači a užijete si svoji oblíbenou muziku kdekoliv.

Repráčky Niceboy a náš tajný tip

Porovnali jsme populární značku Niceboy a zjistili jsme tyto fakta: Největší výběr reproduktorů Niceboy mají v obchodě Alza (9 modelů) a shodný počet nabízí i Okay. Mírně zaostává eshop Smarty, kde naleznete 7 modelů. V cenách jsou rozdíly minimální nebo vůbec žádné. Rozdíl je jen v limitu dopravy zdarma, kdy Alza nabízí pouze osobní odběr zdarma, u Okay ji dosáhnete nákupem nad 2000 Kč a u Smarty nad 3500 Kč. Nejvýhodněji se tedy jeví Okay

A náš tip? Všechny 3 obchody nabízejí model Niceboy Raze 2 Twins, který lze rozdělit na 2 samostatné reproduktory a hudba tak dostane úplně jiný rozměr. Usínat v posteli s repráčky každým u jednoho ucha je opravdový zážitek, který musí vyzkoušet každý audiofil.

Celkový výběr a možnost, jak ušetřit

Když srovnáme celkový počet nových reproduktorů, který obchody nabízí, dostaneme se k jasnějšímu vítězi. Smarty má v nabídce 155 produktů a podobné číslo se týká také Okay, který nabízí 168 modelů. Kraluje tu však Alza s 467 položkami a má tak ještě zdaleka větší výběr, než oba zbylé e-shopy dohromady. Je tedy snadnější získat přesně to, co potřebujete s ohledem na design, parametry a další požadavky. Navíc tu máme zajímavý tip, jak ušetřit - u Alzy lze koupit i rozbalené, zánovní či použité reproduktory, které jsou samozřejmě zvýhodněny cenou a přitom na ně platí záruka v délce 12 - 24 měsíců.

S reproduktory Sony si vyhrajete i ušetříte!

Mysleli jste si, že tu nenajdete žádný slevový kód? Omyl, nechávali jsme si ho na závěr. Ušetříte s ním krásných 20%, platí pro značku Sony a uplatníte jej v e-shopu Smarty. A co Sony nabízí? Modely SRS-XB43 jsou vrchol nabídky. Tyto třípásmové reproduktory už udělají pořádnou parádu a i když se nejedná o zrovna levnou záležitost, pro lidi, kteří chtějí zkrátka kvalitní a hlasitou hudbu, se zcela jistě vyplatí. Disponují navíc kromě Extra Bass a živého zvuku také funkcí Party Connect, díky které můžete propojit až 100 těchto reproduktorů modelů XB43, XB33 a XB23. Není to super? A opravdová párty může právě začít :-)

Vydáno: 13.8.2021