Co všechno teď koupíte na Alze výhodně? Jsou toho mraky!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Na Alze jsou v létě slevové žně! Tomu napovídá i množství slev, ale hlavně také slevových kódů, díky nimž ušetříte tisíce korun. Pozorně tedy sledujte Alzu na PromoKuponu a dozvíte se vždy, jak ušetřit na elektronice. Pojďte se podívat na tyto parádní kupóny.

Mobily jedině od Alzy

Pokud plánujete koupit nový chytrý telefon, poradíme vám, jak ušetřit. Slevový kód 3000 Kč můžete uplatnit na nejnovější Samsung Galaxy S21. Ten ve vrcholné verzi Ultra 5G 256GB dokáže opravdu hodně. Připravte se na skvělý displej 6,8" AMOLED s rozlišením 3200 × 1440 px, 8jádrový procesor Samsung Exynos 2100, 12GB paměti RAM a 256 GB interní paměti, 3 zadní fotoaparáty s rozlišením až 108 Mpx (f/1,8), přední fotoaparát 40 Mpx, baterie 5000 mAh, Android 11 a plno dalších vychytávek. Koupit o 3000 Kč levněji můžete i Samsung Galaxy S20 FE, o tisícovku levněji Samsung Galaxy A32 a Xiaomi Redmi Note 10S se zvýhodněním 500 Kč.

Chytré hodinky se slevou

Levněji můžete během července nakoupit i chytré hodinky značky Amazfit. Ty nejenže skvěle vypadají, ale mají i množství funkcí, které využijete a získáte zajímavé údaje. Snadné spárování s mobilním telefonem - kompatibilní s iOS a Android je samozřejmostí, stejně tak i vodotěsnost 50 m (5 ATM). A dobrá zpráva na závěr? S kupónem od Alzy je můžete mít o 500 Kč levněji!

Vybavení do domácnosti o 10% levněji

Je to opět značka Samsung, která nabídne další parádní slevu. Hodnota kupónu je 10% a vztahuje se na domácí spotřebiče. Můžete tak koupit pračky, sušičky, ledničky, trouby či varné desky až o několik tisíc levněji. Taková nabídka se vyplatí a nám nezbývá, než doporučit, abyste tuto šanci využili. Ta totiž na rozdíl od ostatních slev platí jen do této neděle. Tak ji nepropásněte.

Vydáno: 16.7.2021