Všechny ženy si mohou vychutnat tyto kódy!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

A vlastně i muži, kteří chtějí koupit své manželce či přítelkyni dárek a potěšit ji tak k příležitosti MDŽ. Pro připomenutí, mezinárodní den žen se slaví 8. března, takže pokud na něj nechcete letos zapomenout, raději si ho běžte hned poznačit do kalendáře. 

Módní trojice s extra slevou

Jestliže se chcete pořádně vymódit a obohatit svůj šatník o nový kousek, můžete to zkusit udělat i levněji. S těmito slevovými kódy si nové oblečení nebo boty koupíte za lepší ceny a ušetříte tak. Třeba takový Deichmann vás potěší kódem na slevu 20%, která platí na všechny nezlevněné produkty. Nové boty levněji tak máte na dosah ruky. Orsay zase nabízí slevový kód 20% na šaty a sukně. Můžete se tedy připravit na jaro, které už pomalu přichází, a to včas a nemůže se vám stát, že nebudete mít co na sebe. A do třetice dalších 20% - ty nabízí Answear. Přesněji, jedná se o slevový kód, který zlevní zboží o 10-20%. Pokud stále nevíte, kde nakoupit oblečení, Answear může být vaše odpověď.

Kabelky, parfémy a šperky levněji

Pokud sháníte jako dárek k MDŽ jednu z těchto věcí, máme pro vás dobrou zprávu. Můžete je totiž získat levněji. Pro levnější kabelku navštivte e-shop Delmas, kde seženete kvalitní kousky z pravé kůže, které vám vydrží roky a roky. A nyní je můžete mít se slevovým kupónem o 15% levněji. Pokud vám už dochází starý parfém, nebo toužíte po novém, mrkněte na nabídky Brasty. Zde si můžete nakoupit značky Niché, Versace a Lacoste s extra slevou 7-15%. A pokud jste nerozhodní, nebo vás nic z výše uvedeného nezaujalo, podívejte se do Alzy. Tam vám určitě nějaký z tipů na dárky k MDŽ padne do oka a ať už to bude šperk, bonboniéra nebo úplně něco jiného, zaručeně to vaši partnerku potěší.

Slevové kódy, které jsou zde uvedeny nejsou všechny, které letos PromoKupon nabízí a také mohou další ještě přibýt. Pro kompletní přehled raději vždy nahlédněte do kategorie MDŽ, kde je vždy aktuální výčet všech akcí a kódů. Přejeme vám příjemné nakupování :-)

Vydáno: 5.3.2021